fbpx

Logg inn

Meld deg inn

Etter å ha laget en konto, kan du følge statusen på din bestilling, følge godkjenningen av fakturaen og evaluere turen når du kommer hjem fra reisen.
Brukernavn*
Passord*
Bekreft passord*
Fornavn*
Etternavn*
Email*
Telefon*
Land*
Contact Address **
* Når du lager en konto betyr det at du er ok med våre Vilkår for tjenesten og Personvernerklæring.

Allerede medlem?

Logg inn

Logg inn

Meld deg inn

Etter å ha laget en konto, kan du følge statusen på din bestilling, følge godkjenningen av fakturaen og evaluere turen når du kommer hjem fra reisen.
Brukernavn*
Passord*
Bekreft passord*
Fornavn*
Etternavn*
Email*
Telefon*
Land*
Contact Address **
* Når du lager en konto betyr det at du er ok med våre Vilkår for tjenesten og Personvernerklæring.

Allerede medlem?

Logg inn

Tur til Viborg og Jylland i Danmark

Pris
Pris fraKR 11790
Pris
Pris fraKR 11790
25. juni 2023
Rom 1 :
Rom 1 :
* Vennligst velg alle de påkrevde feltene for å gå videre til neste steg.
* You can select maximum 0 persons per each room.

Fortsett til Booking

Legg til ønskelisten

Du må ha en konto for å legge til elementer i ønskelisten

749
Tidsrom 25. - 29. juni 2023
Hønefoss
Jylland
Maks personer 30
Viborg og Jylland

Golf Hotel Viborg ligger fredelig til ved innsjøen Søndersø i hjertet av Jylland, en kort spasertur fra Viborg sentrum. Hotellet tilbyr mange fasiliteter og har en flott wellnessavdeling med innendørs svømmebasseng, sauna og spa.

Hotellet har en flott beliggenhet i forhold til mange spennende attraksjoner på Jylland, og vi skal besøke mange av de. 

Med forbehold om tilstrekkelig antall påmeldte, og prisendring ved store endringer i valutakursen. 

Avreise

Fra Kristiansand med Fjord Line kl. 13.30

Prisen inkluderer

  • Båtreisen Norge-Danmark t/r
  • 4 netter Golf Hotel Viborg inkl. frokost
  • Lunsj og middag hver dag
  • Alle inngangsbilletter og guiding

Tillegg i prisen

  • Enkeltrom kr 1680,-
Turprogram

Dag 1Søndag 25. juni

Avreise Hønefoss kl. 07.30, turen går direkte til Kristiansand med en liten benstrekk undervis. Avgang fra Kristiansand med Fjord Line kl. 13.30. Vi spiser lunsjbuffet om bord. Ankomst Hirtshals kl. 15.55. Vi setter kursen mot Viborg hvor vi sjekker inn på Golf Hotel Viborg. Vi sjekker inn og får tildelt rommene våre. Middag på hotellet om kvelden.

Dag 2Mandag 26. juni

Etter frokost går turen til Birthe Ladefoged og Viskum Snaps. Her får vi et foredrag om fremstillingen av kryddersnaps og får også smaksprøver på diverse kryddersnaps.
Så går turen til Neder Kjærsholm Hovedgaard, en flott herregård med vingård, selskapslokaler og gårdsbutikk med blant annet brukskunst, antikvitieter, glasskunst mm. Vi starter med en felles omvisning i vingården, hvor vi blir fortalt om de ulike vinsortene, vekstforholdene og de spesielle utfordringene knyttet til dansk vinproduksjon.
Deretter fortsetter omvisningen inne i vingården, hvor vi ser nærmere på produksjonen og forteller om bearbeidingen av druene fra de første druene høstes til den ferdige vinen helles på flaske. Neder Kjærsholms vinkjeller er en opplevelse i seg selv, og den ser vi selvfølgelig også før vi avslutter med en liten tapasrett. Underveis smaker vi på et utvalg danske og franske viner.

Deretter går turen tilbake til Viborg hvor ettermiddagen er fri til egen disposisjon.
Middag på hotellet på kvelden.

Dag 3Tirsdag 27. juni

I dag skal vi på en spennende tur ut på øya Fur hvor vi skal få en guidet tur rundt på øya med selveste Den blinde guide i bussen. Museumsinspektør John Brinch Bertelsen ble blind som 29-åring, men klarer på en fremragende og humoristisk måte og få andre til å åpne øynene når han viser rundt på øya. Når bussguiden er museumsinspektør får du en profesjonell formidler med lang erfaring som forteller. Du får en cocktail som blandes med fagkunnskap, lokalkunnskap og en stor porsjon jysk varme og finesse. Turen byr på overraskelser og lattermuskelen kommer i bruk. Etter turen har du fått et annet syn på Fur.
Vi spiser lunsj på Fur Bryghus. Etter lunsj får vi en omvisning i bryggeriet.
Så går turen går tilbake til fastlandet.
Middag på Den Gylne Okse i sentrum av byen kl. 19.00.

Dag 4Onsdag 28. juni

I dag går turen til Kolding hvor vi skal besøke Koldinghus, et kongeslott som ble grunnlagt midt på 1200-tallet. Det brant i 1808 og sto lenge som en ruin, innen en langvarig restaurering ble satt i verk. Både slottet, selve restaureringen og museet på Koldinghus er i dag severdigheter. Vi får en omvisning om Koldinghus historie. Etter omvisningen skal vi spise lunsj i Madkælderen her på Koldinghus slott.
Så går turen til byen Christiansfeld, som står på UNESCO sin verdensarvliste. Byen er oppkalt etter Christian VII og ble grunnlagt av herrnhuterne – Brødremenigheten.
Brødremenigheten i Christiansfeld er en evangelisk frimenighet og en del av et verdensomspennende brorskap med byer og menigheter i mange land. Byen er anlagt etter en bestemt tysk modell Brødremenigheten brukte, med kirken i midten og to parallelle hovedgater på hver side. Byen er også berømt for sine honningkaker – en tradisjon som går helt tilbake til 1783. Vi skal være med på en historisk byvandring med guide og får høre om byens og Brødremenighetens spennende historie.
Så går turen tilbake til Viborg hvor vi skal spise middag på hotellet på kvelden.

Dag 5Torsdag 29. juni

Vi sjekker ut av hotellet og setter kursen mot Hirtshals for avgang med Color Line kl. 12.45. Vi spiser lunsjbuffet om bord. Ankomst Larvik kl. 16.30 og turen går tilbake til Hønefoss.

Kart

Bilder