fbpx

Logg inn

Meld deg inn

Etter å ha laget en konto, kan du følge statusen på din bestilling, følge godkjenningen av fakturaen og evaluere turen når du kommer hjem fra reisen.
Brukernavn*
Passord*
Bekreft passord*
Fornavn*
Etternavn*
Email*
Telefon*
Land*
Contact Address **
* Når du lager en konto betyr det at du er ok med våre Vilkår for tjenesten og Personvernerklæring.

Allerede medlem?

Logg inn

Logg inn

Meld deg inn

Etter å ha laget en konto, kan du følge statusen på din bestilling, følge godkjenningen av fakturaen og evaluere turen når du kommer hjem fra reisen.
Brukernavn*
Passord*
Bekreft passord*
Fornavn*
Etternavn*
Email*
Telefon*
Land*
Contact Address **
* Når du lager en konto betyr det at du er ok med våre Vilkår for tjenesten og Personvernerklæring.

Allerede medlem?

Logg inn

Kristin Lavrandsdatter på Akershus festning

Pris
Pris fraKR 995
Pris
Pris fraKR 995
23. august 2023
* Vennligst velg alle de påkrevde feltene for å gå videre til neste steg.

Fortsett til Booking

Legg til ønskelisten

Du må ha en konto for å legge til elementer i ønskelisten

197
Tidsrom 23. august
Hønefoss
Oslo
Maks personer 30
Kristin Lavrandsdatter på Karpedammen scene

I 2022 kunne man for første gang i Oslo oppleve musikalen Kristin Lavransdatter, etter at den ble urfremført på Den Nationale Scene i Bergen til storslåtte kritikker og utsolgte hus i 2018. Nå gjentar de suksessen i Oslo, og ønsker igjen velkommen til Kristin på Karpedammen scene og Akershus festning i 2023 – med Karoline Krüger som Kristin!

Dramatisert av Svein Sturla Hungnes etter Sigrid Undsets romantrilogi er dette en spektakulær utendørs musikal hvor vi følger Kristin Lavransdatters fascinerende og begivenhetsrike liv.

Denne forestillingen, som spenner over fire tiår, følger Kristin og Erlends turbulente samliv og Kristins kvaler over livsvalgene hun har tatt. Skildringen av den lidenskapelige og forbudte kjærlighet mellom Kristin og hennes mann Erlend har berørt mennesker i generasjoner, og er både opprørende og sterkt medrivende. Kjærligheten er selve bindeleddet mellom hovedpersonene i romantrilogien; den går som en vev gjennom deres liv, styrer deres livsvalg – og alt som kommer i dens vei må vike.

Manus er ved Svein Sturla Hungnes og musikken ved Julian Berntzen. Forsvarets stabsmusikkorps sammen med 40 dansere og sangere bidrar til at dette blir en storslått opplevelse publikum sent vil glemme.

Det blir et mektig ensemble av skuespillere, sangere, musikere og dansere som løfter frem den dramatiske fortellingen om den lidenskapelige og forbudte kjærligheten mellom Kristin og Erlend.

Forestillingen har ingen aldersgrense, men vi anbefaler at barn bør være i skolealder for å få full glede av forestillingen.

Avgang

Hønefoss

Prisen inkluderer

  • Buss t/r
  • Billett til forestillingen

Karoline er Kristin

Karoline Krüger besitter den sjeldne kombinasjon av å være både prisbelønt komponist og fullbåren musikalsk teaterartist. Etter premieren på suksessforestillingen Mamma Mia! ved Folketeateret i Oslo – hvor hun spilte hovedrollen som Donna –  slo NRKs anmelder fast at «Karoline Krüger er verdt billetten alene!» 

De siste årene har teaterscenen vært Karolines hjemmebane. Forestillingen «Begynnelse» på Den Nationale Scene, i tospann med Eirik del Barco, fikk massiv mottagelse både hos kritikere og publikum. Og da musikalen «Chess» skulle settes opp på Folketeateret 2020, var det med Karoline i den kvinnelige hovedrollen som Florence. I 2023 ser du henne også på TV-skjermen i “Hver Gang Vi Møtes” på TV2 – og som Kristin på Karpedammen scene!

Anders er Erlend

Anders Gjønnes er utdannet ved både Högskolan för scen och musik (tidl. Teaterhögskolan) i Göteborg, Griegakademiet i Bergen og Bårdar Akademiet i Oslo. Han har jobbet ved en rekke teatre i både Norge og Sverige, og hatt ledende roller i bla. Miss Saigon, Billy Elliot, Les Miserablés, Jesus Christ Superstar og West Side Story. 

Anders er medgrunnlegger av teatergruppen Tre på rad, som høsten 2022 satte opp det nyskrevne dramaet Torstrands Rose med Kongelige norske marines musikkorps, på Teaterhuset Munken i Larvik. I 2023 gjør Anders reprise på sin rolle i Kristina frå Duvemåla, på Bømlo teaters nypremiere av musikalen – og som Erlend i Kristin Lavransdatter på Karpedammen!

  • Forestillingen er under åpen himmel, så kle deg etter været
  • Ha gjerne med et pledd, da det kan bli litt rått så nærme sjøen når solen har gått ned
  • Det er mulighet for å kjøpe mat i pausen, det selges i baren på området, lapskaus ol.
  • Det settes opp amfi med klappstoler på plenen rundt Karpedammen og det er nummererte plasser.
  • Det er ikke lov med paraply, men regnponcho og regnklær oppfordres om det skulle være sjans for regnbyger.
  • Ingen trapper, men ruglete brostein i gatene på festningen.
Program for dagen

Onsdag 23. august

Avreise Norderhov kl. 17.45 og Hønefoss sentrum stopp plattform H kl. 18.00. Turen går direkte til Oslo og Akershus festning. Forestillingen starter kl. 20.00 og varer i 2 timer og 50 minutter inkl. pause. Det er mulighet for å kjøpe mat og drikke i pausen. Etter forestillingen står bussen klar for retur til Hønefoss.

Kart

Bilder

Text box item sample content