fbpx

Logg inn

Meld deg inn

Etter å ha laget en konto, kan du følge statusen på din bestilling, følge godkjenningen av fakturaen og evaluere turen når du kommer hjem fra reisen.
Brukernavn*
Passord*
Bekreft passord*
Fornavn*
Etternavn*
Email*
Telefon*
Land*
Contact Address **
* Når du lager en konto betyr det at du er ok med våre Vilkår for tjenesten og Personvernerklæring.

Allerede medlem?

Logg inn

Logg inn

Meld deg inn

Etter å ha laget en konto, kan du følge statusen på din bestilling, følge godkjenningen av fakturaen og evaluere turen når du kommer hjem fra reisen.
Brukernavn*
Passord*
Bekreft passord*
Fornavn*
Etternavn*
Email*
Telefon*
Land*
Contact Address **
* Når du lager en konto betyr det at du er ok med våre Vilkår for tjenesten og Personvernerklæring.

Allerede medlem?

Logg inn

Henrik Ibsens «Peer Gynt» ved Gålåvatnet

Pris
Pris fraKR 5850
Pris
Pris fraKR 5850
7. august 2020
Rom 1 :
Rom 1 :
* Vennligst velg alle de påkrevde feltene for å gå videre til neste steg.
* You can select maximum 0 persons per each room.

Fortsett til Booking

Legg til ønskelisten

Adding item to wishlist requires an account

3320
3 dager
Tidsrom 7.-9. august 2020
Hønefoss
Maks personer 25
Innledning

Den kritikerroste Peer Gynt-forestillingen i Marit Moum Aunes regi og med Pål Christian Eggen som Peer Gynt hadde premiere i 2019 og settes opp igjen i 2020. Med Snøhetta sitt scenografiske konsept og dansere fra Nasjonalballetten fikk forestillingen et sterkt visuelt uttrykk.

Et samlet anmelderkorps og publikum er enige: Peer Gynt på Gålå 2019 var noe helt spesielt. Anmeldere fra Aftenposten, VG og Adresseavisen trillet terningkast 5, og forestillingen og skuespillerne høstet lovord fra alle anmeldere.

Regissør Marit Moum Aune har satt sammen sitt drømmelag av skuespillere, musikere og ballettdansere –  alle samlet på scenen signert Snøhetta. Ved å lage et vannspeil som fyller hele sceneområdet vil det visuelt smelte sammen med Gålåvatnet. Snøhettas ambisjon er at scenografien forsterker landskapet som et viktig element for forestillingen, og gir publikum en enda større nærhet til teaterstykket – en følelse av å være midt i scenerommet.

– Vi ønsker at de vakre omgivelsene skal få enda større plass. Sammen med Snøhetta og en av Norges fremste scenografer, Even Børsum, skal vi trylle Gålåvatnet nærmere publikum. Dette gir enorme visuelle muligheter, sier regissør Marit Moum Aune.

Sommeren 2019 imponerte Pål Christian stort med sin tolkning av tittelrollen. Vi er så heldige å få med stjerneskuddet videre inn i 2020. – Pål Christian er et talent som favner veldig bredt. Han kombinerer alvor og humor som få andre kan, sier kunstnerisk leder Ellen Horn om valget. Eggen trollbundet både publikum og anmeldere som Peer Gynt, attpå til på perfekt dølamål – den lokale dialekten Peer ville snakket i virkeligheten. Han har nemlig selv røtter i Gålå-traktene, og har nærmest vokst opp i nabobygda.

 

Henrik Ibsens «Peer Gynt», skrevet i 1867, regnes som et mesterverk innen litteratur, både i Norge og i utlandet. Stykket underholder og utfordrer lesere og teaterbesøkende over hele verden.

Under Peer Gynt-stemnet spilles Henrik Ibsens «Peer Gynt» på Gålå i Gudbrandsdalen, i august hvert år. Teaterarenaen er et spektakulært utendørsteater/amfi som ligger idyllisk til ved Gålåvatnet mellom skog og fjell i Gudbrandsdalen. Dette er den eneste scenen i verden hvor Peer Gynt spilles hvert eneste år.

Over 450.000 gjester har opplevd teateret siden oppstarten i 1989.

Velkommen til Peer Gynts Rike!

PEER GYNT PÅ GÅLÅ 2020

Regi: Marit Moum Aune

Kunstnerisk leder: Ellen Horn

Peer Gynt: Pål Christian Eggen

Tips til hvordan du bør kle deg:

Kle deg med:
– ullundertøy – det blir alltid litt kaldt om kvelden når sola er gått ned
– en god vindbukse (regnbukse i sekken hvis det er meldt regn)
– en genser som mellomlag
– en vindjakke
– ullsokker og gode sko

Lurt å ha i sekken (alt kan også kjøpes i souvenirteltet på Gålå om du ikke har det med):
– solbriller og en caps
– et godt pledd
– regnponcho
– et sitteunderlag
– votter og lue

Avgangsstid

Hotel Opera i Oslo kl. 09:00 
Hønefoss kl. 10:00
Jevnaker kl. 10:20
Gran kl. 10:40

Prisen inkluderer

  • Bussreisen
  • 2 netter på hotell med frokost
  • Billetter til Peer Gynt og Høyfjellskonsert ved Rondane
  • 2 middager og medbrakt matpakke

Ikke inkludert

  • Lunsj på Biri
  • Middag på hjemreisen
  • Enkeltromstillegg kr 230,-
Reiseprogram

Dag 1Avreise og Peer Gynt forestilling

Avreise fra Oslo ved Hotel Opera kl. 09.00, Hønefoss kl. 10.00, Jevnaker kl. 10.20 og Gran kl. 10.40. Vi kjører til Biri hvor det blir lunsj for egen regning. Ankomst Dalseter Høyfjellshotel ca. kl. 14.00. Innsjekk. Kl. 16.30 blir det avreise til Gålå hvor vi overværer utdelingen av årets Peer Gynt pris. Deretter spiser vi en 3-retters middag i Aslaks Matsmie. Kl. 19.30 starter Peer Gynt forestillingen.
Tilbake på hotellet serveres nattmat ved midnatt.

Dag 2Skåbu kirke og Sikkilsdalen

Neste morgen besøker vi først Vinstra og hovedscenen hvor det utdeles priser og det er mye fin underholdning. Deretter går turen til Skåbu kirke. Så går turen tilbake til hotellet hvor middagen serveres kl. 19.00.

Dag 3Rondablikk og Høyfjellskonert ved Rondane på Kvamsfjellet.

Etter frokost reiser vi til Rondablikk hvor vi skal overvære den årlige fjellkonserten. Vi spiser medbrakt matpakke før konserten.
Kl. 13.00 blir det Høyfjellskonsert ved Rondane på Kvamsfjellet, en av Norges vakreste konsertarenaer. Her sitter du på benker og nyter toner fra utøvere i verdensklasse. Etter konserten går turen hjemover med stopp for middag for egen regning.

Kart
Bilder
Bilder med tillatelse fra "Peer Gynt" tatt av Bård Gundersen.