Logg inn

Meld deg inn

Etter å ha laget en konto, kan du følge statusen på din bestilling, følge godkjenningen av fakturaen og evaluere turen når du kommer hjem fra reisen.
Brukernavn*
Passord*
Bekreft passord*
Fornavn*
Etternavn*
Email*
Telefon*
Land*
Contact Address **
* Når du lager en konto betyr det at du er ok med våre Vilkår for tjenesten og Personvernerklæring.

Allerede medlem?

Logg inn

Logg inn

Meld deg inn

Etter å ha laget en konto, kan du følge statusen på din bestilling, følge godkjenningen av fakturaen og evaluere turen når du kommer hjem fra reisen.
Brukernavn*
Passord*
Bekreft passord*
Fornavn*
Etternavn*
Email*
Telefon*
Land*
Contact Address **
* Når du lager en konto betyr det at du er ok med våre Vilkår for tjenesten og Personvernerklæring.

Allerede medlem?

Logg inn

Bussreise til Finland

Pris
Pris fraKR 8250
Pris
Pris fraKR 8250
5. september 2019
Rom 1 :
Rom 1 :
* Vennligst velg alle de påkrevde feltene for å gå videre til neste steg.
* You can select maximum 0 persons per each room.

Fortsett til Booking

Legg til ønskelisten

Adding item to wishlist requires an account

399
Tidsrom 5.-9. september
Hønefoss
Finland
Maks personer 25
Innledning

På denne turen skal vi besøke 3 spennende byer:

Åbo (Turku), Finlands femte største by med 177 000 innbyggere. Byen har et flott slott, Åbo slott, og en stor domkirke. Saluhallen er også et besøk verdt.

Fiskars er nå en museumsby etter at all produksjon ble flyttet ut av byen til moderne produksjonshaller. I dag er byen fylt opp av lokale håndverkere som selger masse flotte treprodukter. En annen bedrift har spesialisert seg på å lage gin og akevitt. Her får vi smaksprøver.

Finlands hovedstad er omtrent på størrelse med Oslo. Byen er full av spennende butikker, finsk design og arkitektur – byen hvor Østen møter Vesten! Helsinki er en by med livlige, fargerike torg og saluhaller, sommerkonserter i friluft, flotte parker ved havet, koselige kafeer, restauranter for enhver smak og lommebok, hoteller av toppklasse, og det siste innen kunst utstilt i fine museer. Helsinki er en behagelig kompakt by der alt ligger sentralt og i gangavstand til hverandre.

Kjente severdigheter er Sibelius monumentet og den flotte Tempelplassens kirke som er hogd inn i fjellet. Helsinki domkirke ved Senatstorget er et vakkert bygg i nyklassisistisk stil. 

Avreise

Hønefoss og Oslo

Prisen inkluderer

  • Bussreisen og fergen i dobbeltlugar t/r inkl. frokost og middagsbuffet
  • 1 natt i Nådendal og 1 natt i Helsinki
  • Inngangsbilletter og guider
  • Lunsj i Sverige begge veier, lunsj i Fiskars og middag begge kvelder i Finland

Tillegg

  • Enkeltrom og lugar kr 1600,-
Turprogram

Dag 1Torsdag 5. september

Avreise Hønefoss og Oslo, turen går direkte til Stockholm med stopp underveis.
Kl. 19.30 blir det avgang med Silja Line fra Stockholm til Åbo med Galaxy. Overnatting i utvendig standard lugar (med separate senger).
Vi spiser buffetmiddag om bord med fri drikke (vin/øl/min//kaffe).

Dag 2Fredag 6. september

Kl. 07.00 ankommer vi Åbo. Det første du merker deg ved innseilingen til Åbo er den fantastiske skjærgården. Men Finlands eldste by og tidligere hovedstad kan by på mye mer enn det. Åbo Slotts historie går helt tilbake til ca 1280. Aboa Vetus og Ars Nova gir en levende framstilling av middelalderens Åbo samt moderne kunst.
Kl. 07.30 spiser vi frokost i Åbo. Kl. 09.30-13.00 skal vi på historisk utflukt med skandinavisk talende guide til «Medeltida Åbo». Under rundturen besøker vi Åbo domkirke, som i år 1300 ble viet som Finlands nasjonalhelligdom, det over 700 år gamle Åbo slott og Aboa Vetus – museet som skildrer det gamle Åbo, her kan man se ruiner fra det gamle Åbo.
Overnatting Spahotel Nådendal.
På kvelden blir det buffetmiddag på hotellet i Soleil Restaurant.

Dag 3Lørdag 7. september

Frokost på hotellet.
Kl. 10.00 blir det avgang til Fiskars Bruk. Her er små lokale produsenter blant annet distilleri, bryggeri, ysteri, keramikkverksted, smie, glassblåsere, butikker med håndverk, sjokolade etc.
Kl. 12.30-13.30 blir det sightseeing med skandinavisk talende guide.
Kl. 13.30 skal vi spise buffetlunsj i Restaurant Kuparipaja.
Overnatting på Hotel Lilla Roberts i Helsinki. Finlands hovedstad er omtrent på størrelse med Oslo. Byen er full av spennende butikker, finsk design og arkitektur – byen hvor Østen møter Vesten!
Kl. 19.30 skal vi spise en 3-retters middag på hotellet, Restaurant Krog Roba.

Dag 4Søndag 8. september

Frokost på hotellet
Kl. 10.00-13.00 blir det sightseeing med skandinavisk talende guide i Helsinki. Under sightseeingen vil vi overvære de viktigste severdighetene i det unike og vakre byområdet.
Arkitekturen i Helsinki har vært nådig og latt det være mye parker igjen i byen. Sjø og øygrupper omgir byen. Byen er i seg selv velorganisert og lett og ta seg fram i.

Kl. 17.00 har vi avgang fra Helsinki til Stockholm med Silja Symphony. Vi spiser buffet middag ombord med fri drikke (vin/øl/min/kaffe).

Dag 5Mandag 9. september

Fra kl. 07.00 frokost ombord i Grande buffet.
Kl. 09.45 ankomst Stockholm.

Kart
Bilder