fbpx

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
Contact Address **
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
Contact Address **
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Poznan i Polen

Price
FromKR 5950
Price
FromKR 5950
10. June 2020
Room 1 :
Room 1 :
* Please select all required fields to proceed to the next step.
* You can select maximum 0 persons per each room.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

210
Availability : 10.-13. juni
Oslo Lufthavn
Poznan
Max People : 25
Innledning

Velkommen til Poznan, en vakker og fascinerende by, der historien flettes sammen med moderne tider på en uvanlig måte. Dette er byen hvor den polske staten oppsto for nesten 1100 år siden. Mieszko I, hvis ansikt preger 10-zloty seddelen, gjorde Poznan til den første hovedstaden i Polen.

Poznan er i dag hovedstaden i Wielkopolska – en av de viktigste regionene i landet. 

Poznan er stolt av den eldste delen av byen som kalles Ostrow Tumski, et nabolag etablert i middelalderen i gatene ved den gamle markedsplassen, med et stort rådhus i renessanse-stil.

Avgang

Oslo Lufthavn

Prisen inkluderer

  • Flybillett
  • 3 netter på hotell i delt dobbeltrom inkl. frokost
  • 2 middager, 1 lunsj
  • Utflukter som beskrevet i programmet
  • Reiseleder med på hele turen

Tillegg

  • Tillegg for enkeltrom kr 750,-
Turprogram

Dag 1Onsdag 10. juni

Avgang fra Oslo Lufthavn med Norwegian kl. 12.10, ankomst Poznan kl. 13.50. Her står en buss og venter for transport til hotellet vårt hvor vi sjekker inn. Vi spiser lunsj på hotellet før vi skal på en kort sightseeing til fots og får et første inntrykk av byen.
På kvelden blir det felles middag.

Dag 2Torsdag 11. juni

I dag starter vi dagen med med en byvandring rundt den sjarmerende katedraløya (Ostrów Tumski), den eldste delen av byen ved elven Cybina, nær katedralen. Det første stedet vi besøker i dag er Poznan-porten, som er det første tolkningssenteret for kulturminner (ICHOT) i Polen som interaktivt illustrerer historien til katedraløya og utviklingen av byen Poznań med historien om begynnelsen av den polske staten. Neste beundrer vi den eldste katedralen i Polen fra år 968, et av de mest attraktive stedene i Poznań. Deretter skal vi utforske Old Market Square med de praktfulle patrician-husene, det imponerende rådhus i renessanse stil og den unike barokke sognekirken.
Resten av dagen til fri disposisjon. Middag på egenhånd i dag.

Dag 3Fredag 12. juni

I dag skal vi på utflukt til Rogalin, en landsby 19 km sør for Poznan. Vi skal besøke det fantastiske palasset som ble bygget i andre halvdel av 1700-tallet som familiesetet til Raczyński. Her finner man et imponerende billedgalleri og et vakkert biblioteket. Ta en spasertur gjennom en fransk og engelsk hage bygget bak palasset og en anlagt park med en samling av gamle eiketrær som er over 700 år gamle, som er vernet. Det er også en mulighet for å drikke kaffe i slottskaféen. Retur til Poznan.
Dagen avsluttes med middag i en koselig restaurant med folklore dans.

Dag 4Lørdag 13. juni

Etter frokost blir det sightseeing med en spasertur til det gamle markedet og besøk i museet Museum of Saint Martin Croissant – som er vår neste kulinariske spesialitet. I et vakkert hus i renessanse stil med utsikt over rådhuset, skal vi høre et foredrag i et levende museum om hemmelighetene og bakingen til en velsmakende Saint Martin Croissant. Selvfølgelig skal vi også smake! Så blir det litt tid på det prisbelønte shopping- og kulturhuset Stary Browar, før det er på tide å ta farvel med Polen. Buss til flyplassen hvor vi har avgang med Norwegian kl. 16.25, ankomst Oslo Lufthavn kl. 18.05.

Kart
Bilder