fbpx

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
Contact Address **
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
Contact Address **
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Pasjonsspillet i Oberammergau høsten 2022

Price
FromKR 19900
Price
FromKR 19900
5. August 2022
Room 1 :
Room 1 :
* Please select all required fields to proceed to the next step.
* You can select maximum 0 persons per each room.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

152
Availability : 5.-13. august 2022
Hønefoss
Tyskland
Max People : 30
Innledning

Pasjonsspillet i Oberammergau tiltrekker seg mange hundre tusen besøkende fra hele verden hvert 10. år. I 2022 settes spillet opp for 42. gang. Da er det 12 år siden sist gang siden det planlagte spillet i 2020 ble utsatt til 2022 på grunn av situasjonen rundt Covid-19.

Spillene i Oberammergau har sitt utspring i 30-års krigen, da krig og pest også tok mange liv i byen. i 1633 lovte derfor borgerne i byen at de ville oppføre Kristi lidelseshistorie hvert tiende år, og i pinsen i 1634 begynte de å innfri dette løftet, og stykket ble satt opp og fremført for aller første gang. Spillene har således vært oppført i 388 år.

I løpet av 1700-tallet hadde stykket rukket og blitt svært populært, og publikum valfartet til den lille alpelandsbyen fra hele Tyskland. I 2022 fremføres stykket for 42. gang – og nok en gang er det befolkningen i Oberammergau som står for fremførelsen av pasjonsspillet.

I det fem timer lange stykket får du se halvparten av Oberammergau sin befolkning i sving når de fremfører kanskje verdens mest kjente historie på mesterlig vis på byens utendørsscene. Pasjonsspillet tar for seg hele historien fra Jesus’ ankomst i Jerusalem frem til hans korsfestelse- og oppstandelse. Det er en 3 timers pause i midten av fremførelsen som vi benytter til å spise dagens middag. Den imponerende fremførelse av historien utspiller seg videre frem til mørkets frembrudd.

Pris kommer, men alle må være forberedt på å betale et depositum på kr 2500,- per person to uker etter påmelding. Depositum er ikke refunderbart, da det er helt spesielle regler i forbindelse med dette spillet. 

Reiseleder på turen er biskop i Tunsberg, Jan Otto Myrseth. 

Avreise

Hønefoss og Oslo

Prisen inkluderer

  • Middag hver dag
  • Lunch 4 dager
  • Alle inngangsbilletter

Tillegg

  • Enkeltrom kr 3250
Turprogram (mer detaljer kommer senere)

Dag 15. august - Avreise fra Norge

Vi reiser fra Norderhov Prestegård (her er det mulig å parkere bilen hele uka), passerer Oslo og videre til Gøteborg hvor vi skal seile med Stena Line til Kiel. Buffet om bord i restauranten på kvelden.

Dag 2 6. august - Ankomst Tyskland

Vi ankommer Kiel og reiser gjennom Tyskland til Rothenburg og hotell Zum Rappen. Middag om kvelden.

Dag 37. august

Vi oppholder oss i området Rothenburg frem til lunch, før vi setter kurs mot Landsberg og sjekker inn på vårt hotell.

Dag 48. august - Linderhof, og Ettal

Vi besøker slottet Linderhof et av Ludwig II`s eventyrslott og Klosteret Ettal. På kvelden sjekker vi inn på et hotel i nærheten av Oberammetgau.

Dag 59. august

I dag har vi billetter til pasjonsspillet og bruker formiddagen til å gjøre oss kjent i byen. Så spiser vi lunsj på hotellet og gjør oss klar til forestillingen som er delt i to: Første del starter kl. 14.30 og varer til kl. 17.00. Så blir det middag på hotellet. Andre del starter kl. 20.00 og varer til kl. 22.30.

Dag 610. august

I dag skal vi besøke steder som Martin Luther har hatt betydning for. Vi reiser til Erfurt og besøker denne byen som Luther tilbragte mye tid i. Herfra til Goslar hvor vi skal overnatte. og kjører til Goslar, her skal vi besøke en vakker, gammel by og overnatte på hotel Der Achtermann.

Dag 711. august

Formiddagen tilbringer vi i vakre Goslar før vi reiser til vårt hotel i Wittenberg.

Dag 812. august

I dag blir det tid i Wittenberg for besøk i byen der Luther hang opp sine teser, derfor går det raskeste vei til Kiel, hvor Stena Line har avgang kl 19.

Dag 913. august

Vi ankommer Gøteborg kl 10 og passerer Oslo kl 15.

Kart
Bilder