fbpx

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
Contact Address **
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
Contact Address **
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Natur og kultur i Bayern og Tyrol

Price
FromKR 9250
Price
FromKR 9250
16. September 2020
Room 1 :
Room 1 :
* Please select all required fields to proceed to the next step.
* You can select maximum 0 persons per each room.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

938
Availability : 16.-20. september
Oslo Lufthavn
Max People : 30
Innledning

Området syd for München er et typisk landbruksområde i Bayern med sterke tradisjoner. Folkedans, musikk, brygging av øl og god mat er noe av det du får oppleve på denne turen. Området ligger i utkanten av de tyske alpene og kun 5 km fra grensen til Tyrol i Østerrike. 

I Chiemsee finnes det to øyer, Fraueninsel og Herreninsel. På Fraueninsel er det et nonnekloster som fortsatt er i full drift og øya kryr av fiskere og fiskeutsalg. På Herreninsel finnes det fantastiske slottet til Ludvig 2. som sto ferdig i 1878 som en kopi av slottet i Versailles. Slottet overgår de fleste sammenlignbare slott i Europa med tanke på utsmykning og dekorasjoner. 

Reiseleder på turen er norske Lars Sunde som har bodd i Bayern i 30 år. 

Under ser dere en liten film som viser den tradisjonelle dansen dirndldrahn som er typisk for Bayern. 

 

 

Avreise

Oslo Lufthavn Gardermoen

Prisen inkluderer

  • Flybilletter
  • 4 netter i dobbeltrom inkl. frokost
  • All transport
  • Utflukter som beskrevet i programmet
  • 4 middager

Tillegg

  • Tillegg for enkeltrom kr 1200,-

Dag 1Onsdag 16. september

Avreise om formiddagen fra Oslo til München med Norwegian. På flyplassen i München blir vi møtt av vår guide Lars Sunde som har bodd i Bayern i over 30 år. Vi går om bord i bussen og kjører en drøy halvtime til bryggeriet Aying hvor vi spiser en lett lunsj og besøker bryggeriet som regnes som et at Tysklands beste. Deretter går turen til den koselige landsbyen Aschau im Chiemgau. Her sjekker vi inn på overnattingsstedet hvor vi skal bo de neste dagene. Tid til egen disposisjon. Kanskje noen vil slappe av i hotellets egen „Biergarten“?
God bayersk middag på hotellet om kvelden.

Dag 2Torsdag 17. september

Etter en god frokost blir det en kort kjøretur til Prien am Chiemsee. Vi tar det gamle museumstoget „Chiemsee-Bahn“ ned til båthavnen. Båttur til Chiemseeøyene “Fraueninsel” med Kloster og idyllisk fiskerlandsby og “Herreninsel” med et imponerende slott bygd av Kong Ludvig den 2. Omvisning på slottet. Slottet er en kopi av slottet i Versailles og speilsalen er nesten mer imponerende enn originalen. Dessverre fikk Kong Ludvig bare sove der en natt, da han ble funnet drept kort tid etter. Lunsj på en av øyene (ikke inkludert), f.eks nyrøkt fisk hos en av de lokale fiskerne på Fraueninsel. Før vi reiser tilbake til hotellet tar vi oss tid til å kikke litt rundt I landsbyen Prien am Chiemsee. Felles middag i Aschau om kvelden.

Dag 3Fredag 18. september

Etter frokost blir vi hentet av bussen og kjører til Berchtesgaden. Spasertur i den maleriske byen. Her opplever vi blant annet de berømte Saltgruvene. Om ettermiddagen besøker vi Salzburg. Vi får se de viktigste severdighetene som f. eks. Getreidegasse, Mozarts Geburtshaus, osv. Middag om kvelden i en typisk Salzburger restaurant. Buss tilbake til Aschau.

Dag 4Lørdag 19. september

Frokost og busstur gjennom det nydelige alpelandskapet i Tyrol. Vi besøker kjente steder som f. eks. Kufstein, Kitzbühl og Reit im Winkl. Lunsj på ett av stedene for egen regning. Sent om ettermiddagen er vi tilbake på hotellet. Om kvelden kort busstur til nabolandsbyen Bernau. Vi skal på Heimatabend i festtelt inkl. middag, en stor og spesiell opplevelse. Kjempestemning med bayersk folkemusikk, „Schuhplattln“ og „Dirndldrahn”, god mat og godt øl.

Dag 5Søndag 20. september

Etter frokost kjører vi til München. Her besøker vi Oktoberfest. Selv om formiddagen er det fantastisk stemning på Oktoberfestområdet og i ølteltene. Om ettermiddagen buss til flyplassen for avgang med Norwegian kl. 16.30 tilbake til Oslo Lufthavn.

Turprogram
Kart
Bilder