Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
Contact Address **
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
Contact Address **
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Nord-Island med Akureyri og Myvatn

Price
FromKR 18500
Price
FromKR 18500
7. August 2019
* Please select all required fields to proceed to the next step.
* You can select maximum 0 persons per each room.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

809
Availability : 7.-12. august 2019
OSLO Gardermoen
Keflavik Island
Max People : 30
Reise Detaljer

Denne turen konsentrerer seg om den nordlige delen av Island og vi skal blant annet besøke Siglufjørdur, stedet der vinterens islandske kriminalserie ble innspilt. Sjåfør på turen er Hannes Pall Viglundsson som er oppvokst i dette distriktet.

Departure & Return Location

OSL- Gardermoen International Airport

Departure Time

3 timer før flyavreise

Price Includes

  • Flybiletter
  • 5 netter på hotell med middag
  • Reiseleder med på turen
  • 3 Lunsjer
  • All buss transport til destinasjoner
Program

Dag 1Onsdag 7. august

Bussen starter på Norderhov prestegård og Hønefoss rutebilstasjon. Vi har avgang med SAS fra Gardermoen kl 10.05 og lander på Keflavik. Der venter vår islandske buss fra Snælands busser og vi kjører nordover og gjør et stopp på Borg hvor Egil Skallagrimsson bodde, så til Reykholt hvor Snorre Sturluson ble halshugget. Her ligger også Deildartunguhver som er Europas største varmekilde; gir 180 liter kokende vann i sekundet! Lunsj underveis inkludert. Vi ankommer Akureyri på kvelden og sjekker inn på hotel Dynheimar. Middag på kvelden.

Dag 2Besøk i Husavik og Dettifoss og et lite stopp i Åsbyrgi og Godafoss

Vi reiser til Husavik hvor vi stopper ved et hvalmuseum. (inngang ca. kr 150) Neste stopp blir Dettifoss som er en del av Vatnajökull nasjonalpark, Europas mektigste vannfall og faller i isbreelven ”Jökulsá á Fjöllum”. Vi stopper en stund i Ásbyrgi en vakker naturperle mitt i Islands største juv, Jökulsárgljúfur. Underveis vil vi igjen servere piknik-lunsj fra bussen. Vi kjører så tilbake til vårt hotell på Akureyri, med et stopp underveis ved Godafoss. Middag på hotellet.

Dag 3Myvatnområdet og bading i Myvatn Nature før vi drar til Vulkanringen Hverfell

Vi skal igjen besøke Myvatnområdet som er det største aktive vulkanområde på Nord-Island. Vi starter med besøk i Myvatn Nature bad, et geothermal bad i likhet med den Blå lagune. Her serveres suppe og salat. For de som vil bade er det ca kr 220 i inngangsbillett. Etter det kjører vi sør for Myvatn til Skutustadir og ser på pseudovulkaner og den store vulkanringen Hverfell. Vi skal nå til Hotel Siglo for overnatting. Middag på hotellet.

Dag 4Siglufjord og Dalvik

Vi starter dagen med en spasertur på Siglufjord. Her ligger det en lang historie om det norske sjøfolk, noe man merker av flere av byens gamle bygninger. Etter det kjører vi til Dalvik (30 min) hvor det arrangeres en gigantisk fiskefestival med omtrent 26 000 besøkende. På festivalen får man opplever mye musikk, håndverk, tradisjoner rundt fiskebyer og sjømat. Det er lov å spise så mye du orker uten å betale en krone! Klokken 17.00 kjører vi tilbake til Siglufjord for å slappe litt og spise middag før kveldens konsert på Dalvik, med mange av de mest populære musikanter på Island. Konserten avsluttes med kjempestort fyrverkerishow, det aller største på Island hvert år. Tilbake til vårt hotell rundt 23.00. Det er også mulig å slappe av på hotellet hvis man ikke vil på kveldskonserten.

Dag 5

Etter frokost reiser vi kl. 11.00 sørover mot Reykjavik. Stopp for lunsj for egen regning på et dertil egnet sted underveis. Vi tar igjen inn på hotel i Reykjavik og besøker spennende steder i byen. Middag på kvelden.

Dag 6Hjemreise

Vi kjører kl. 09.300 til Keflavik hvor vi har avgang med SAS kl. 11.45. Ankomst Gardermoen kl. 16.25 hvor en buss står klar og kjører til Hønefoss. For de som skal mot Oslo og andre deler av landet ordnes transporten individuelt.

Map
Photos