Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
Contact Address **
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
Contact Address **
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Georgia med Tbilisi og Kaukasus

Price
FromKR 17000
Price
FromKR 17000
27. September 2019
Room 1 :
Room 1 :
* Please select all required fields to proceed to the next step.
* You can select maximum 0 persons per each room.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

2099
Availability : 27. september - 4. oktober
Oslo lufthavn
Max People : 20
Turdetaljer

Vi flyr via Riga med AirBaltic og lander i Tbilisi. Her skal vi bo to netter og utforske denne millionbyen med mye gammel spennende historie og gamle bygninger.

Så reiser vi østover og skal bo to netter på et moderne Spa senter som heter Lopota med egen vingård. Herfra tar vi en dagstur i spennende omgivelser og kommer tilbake på kvelden.

Neste morgen reiser vi til Gudauri for nok en overnatting. Siste kvelden overnatter vi i Tbilisi og tar et grytidlig fly tilbake til Riga og Oslo neste dag.

 

Avreisested

Oslo Lufthavn Gardermoen

Prisen inkluderer

  • Fly og all annen transport
  • 7 netter på hotel med frokost og middag
  • Norsk reiseleder
  • Utflukter som beskrevet i programmet og alle inngangsbilletter
  • Lunsj hver dag

Tillegg enkeltrom

  • Enkeltrom kr 3000
  • Drikke til maten ikke inkludert
Itinerary

Dagsprogram

Dag 1, 27. september:
Ankomst i Tbilisi tidlig morgen 28. september kl. 04 lokal tid (kl. 02 norsk tid).
Transport til hotellet. Innsjekking og vi sover noen timer før vi starter på dagens program.

Dag 2, 28. september: Tbilisi City Tour
Her møtes myter og historie, kultur og tradisjoner, mangfoldig natur og gjestfrie mennesker; Alle blander seg med hverandre, inspirert poesi, polyfone sanger og elegant dans. En blanding av kulturer, en lukt av krydder, forskjellige nasjoner som møter på gaten, forskjellige trosretninger som deler samme gårdsplasser …. Dette er Tbilisi, byen som har blitt dominert av handelsmenn, krigere, tyranner og diktatorer i sin tur. Ta en spasertur rundt gamlebyen og pust inn den levende fortiden. I dag er Tbilisi en moderne by med kjente museer og teatre, kunstgallerier, kirker, svovelbadhus og smale gater og koselige smug.
Severdigheter å besøke:
– Metekhi Assumptionskirken. Bygget av kong Demetre II. På toppen av åsen ligger kirken som er et godt eksempel på kors-dominert georgiske ortodokse kirker.
– Georgisk synagoge – Jødisk bønnehus bygget fra 1895 til 1903.
– Sioni-katedralen. Katedralen var sete til de herskende katolske-patriarkene, og er ofte referert til som “Tbilisi Sioni”, etter en gammel georgisk skikk for å navngi kirker etter steder i Det hellige land.
– Anchiskhati Basilica – den eldste overlevende kirken i Tbilisi.
– Taubane mot Narikhala festning – byens hovedkatedral hvor du kan nyte den fantastiske utsikten over Tbilisi.
– Svovelbad – høyt i svovel og andre mineraler, med en konstant temperatur på 38C til 40C, vannet har lenge vært brukt som terapeutisk hjelpemiddel for en rekke lidelser.
– Rustaveli Avenue – den sentrale avenyen i Tbilisi oppkalt etter den middelalderske georgiske dikteren Shota Rustaveli.
Lunsj og middag på lokal restaurant.
Overnatting i Tbilisi.

Dag 3, 29. september: Tbilisi – Tsinandali – Alaverdi – Ikalto – Lopota
I dag skal vi utforske den pittoreske og mest fruktbare delen av Georgia – Kakheti, som grenser til det store kaukasusområdet fra nord i Alazani-dalen, hvor toppene er over 3.000 m. Denne regionen er kjent som fødested for vindyrking og vinfremstilling. Fruktbar jord, brennende sol og hardt arbeid har utviklet rundt 500 varianter av vintreet i Georgia.
Besøk Tsinandali Familegård og vinkjeller, som en gang tilhørte den aristokratiske dikteren Alexander Chavchavadze fra det 19. århundre. Boligen består av sommerhus, hage og vingård, hvor det dyrkes hvitvin.
I Alazani-dalen besøker du elegante Alaverdi katedralen fra 1100 tallet, grunnlagt av den assyriske munken Joseph Alaverdeli, som bosatte seg i en tidligere hedensk landsby og konverterte folk til kristendommen.
Besøk Ikalto kloster, grunnlagt av Saint Zenon, en av de 13 syriske fedrene, på slutten av det 6. århundre. Ifølge en legende studerte den berømte georgiske dikteren Shota Rustaveli fra det 12. århundre.
Lunsj hos lokal familie.
Middag på hotellet.
Overnatting på Lopota resort.

Dag 4, 30. september: Lopota – Gremi – Kvareli – Lopota
Vi kjører til Gremi, et arkitektonisk kompleks fra 16-1700 tallet. Grunnlagt av Kongen av Kakheti Levan. Nåværende kompleks var tidligere en festning og består av et tårn, kongens kamre, forsvarsmurer og en kuppelkirke bygget av murstein.
Besøk Kvareli Winery. Nyt den fantastiske utsikten med lunsj og vinsmaking.
Middag på hotellet. Overnatting på Lopota resort.

Dag 5, 1. oktober: Lopota – Ananuri – Tbilisi
På morgenen kjører vi langs den georgiske militære hovedveien, og besøke Ananuri Architectural Complex-tidligere bolig av Dukes of Aragvi-regionen. Kompleks med kirker og tårn dateres tilbake til 16. og 17. århundre. Med vakker utsikt over Jinvali reservoar.
Lunsj på lokal restaurant.
Middag på hotellet.
Overnatting i Tbilisi.

Dag 6, 2. oktober
Vi kjører nordover fra Tbilisi til Gudauri. Middag på hotellet (mer detaljer kommer).

Dag 7,3. oktober: Gudauri – Kazbegi – Mtskheta
På formiddagen kommer vi til Kazbegi – en liten by med utsikt over Mt. Kazbek – den syvende høyeste toppen i Kaukasus-fjellene. Mt. Kazbek er assosiert med Prometheus myte, ifølge legenden var han fastlåst på fjellet for å ha stjålet ild fra gudene og gitt den til dødelige. Kjør med 4WD kjøretøy til XIV c. Gergeti Holy Trinity Church, som ligger i en høyde av 2170 m under Mt. Kazbegi.
Kjør til Mtskheta – den gamle hovedstaden i Georgia, som ligger ved sammenløpet mellom elvene Aragvi og Mtkvari.
Besøk UNESCOs verdensarvsteder: Jvari, det krystallformede kloster fra det 6. århundre bygget på toppen av en klippe, med utsikt over stedet der elvene Aragvi og Mtkvari møtes. På dette stedet reiste St. Nino, en kvinnelig evangelist, et stort trekors på siden av et hedensk tempel; Svetitskhoveli, katedral fra det 11. århundre. Svetitskhoveli er et hellig sted hvor Kristi kappe er begravet.
Lunsj hos lokal familie eller på restaurant.
Middag på lokal restaurant.
Overnatting i Tbilisi. I kveld går vi tidlig til sengs.

Dag 8, 4. oktober:
Vi reiser veldig tidlig til flyplassen. Vi flyr via Riga og lander i Oslo tidlig formiddag.

Map

/

Bilder