Logg inn

Meld deg inn

Etter å ha laget en konto, kan du følge statusen på din bestilling, følge godkjenningen av fakturaen og evaluere turen når du kommer hjem fra reisen.
Brukernavn*
Passord*
Bekreft passord*
Fornavn*
Etternavn*
Email*
Telefon*
Land*
Contact Address **
* Når du lager en konto betyr det at du er ok med våre Vilkår for tjenesten og Personvernerklæring.

Allerede medlem?

Logg inn

Logg inn

Meld deg inn

Etter å ha laget en konto, kan du følge statusen på din bestilling, følge godkjenningen av fakturaen og evaluere turen når du kommer hjem fra reisen.
Brukernavn*
Passord*
Bekreft passord*
Fornavn*
Etternavn*
Email*
Telefon*
Land*
Contact Address **
* Når du lager en konto betyr det at du er ok med våre Vilkår for tjenesten og Personvernerklæring.

Allerede medlem?

Logg inn

ISLAND

Fulltegnet
Pris fraKR 14500
Fulltegnet
Pris fraKR 14500
8. august 2017
* Vennligst velg alle de påkrevde feltene for å gå videre til neste steg.
* You can select maximum 0 persons per each room.

Fortsett til Booking

Legg til ønskelisten

Adding item to wishlist requires an account

262
6 Dager
Tidsrom 8. August 2017
OSLO Gardermoen
Keflavik Island
Maks personer 40
Reise Detaljer

Denne turen konsentrerer seg om den nordlige delen av Island og vi skal blant annet besøke Siglufjørdur, stedet der forrige vinterens islandske kriminalserie ble innspilt. Reiseleder på turen erHannes Pall Viglundsson og hans kone Lena Mathiasdottir, begge er oppvokst i dette distriktet.

Departure & Return Location

OSL- Gardermoen International Airport

Departure Time

3 timer før flyavreise

Price Includes

  • Flybiletter
  • 5 Netter på hotell
  • 2 guider som er fra Island
  • 4 Lunsjer
  • All buss transport til destinasjoner
Program

Dag 1Ankomst Keflavik kl 09:05 lokal tid

Vi har avgang med Icelandair fra Gardermoen kl. 08.25 og lander på Keflavik kl. 09.05 lokal tid. Vi rekker en runde til Reykjanes og lunsj i Grindavik. Kanskje også en runde i byen med rådhuset og Alltinget før vi sjekker inn på hotell Cabin midt i Reykjavik. Middag på kvelden på restaurant Reykjavik.

Dag 2Vi besøker Reykholt og drar til Akureyri

Vi kjører nordover og gjør et stopp på Borg hvor Egil Skallagrimsson bodde, så til Reykholt hvor Snorre Sturluson ble halshugget. Her ligger også Deildartunguhver som er Europas største varmekilde; gir 180 liter kokende vann i sekundet! Lunsj underveis. Vi ankommer Akureyri på kvelden og sjekker inn på hotel Edda. (Her er det noen av rommene som ikke har eget bad). Middag på kvelden.

Dag 3Besøk i Husavik og Dettifoss og et lite stopp i Åsbyrgi og Godafoss

Vi reiser til Husavik hvor vi besøker et fantastisk hvalmuseum. Neste stopp blir Dettifoss som er en del av Vatnajökull nasjonalpark, Europas mektigste vannfall og faller i isbreelven ”Jökulsá á Fjöllum”. Vi stopper en stund i Ásbyrgi en vakker naturperle mitt i Islands største juv, Jökulsárgljúfur. Vi kjører til vårt hotell på Akureyri, med et stopp underveis ved Godafoss.

Dag 4Myvatnområdet og bading i Myvatn Nature før vi drar til Vulkanringen Hverfell

Vi skal igjen besøke Myvatnområdet som er det største aktive vulkanområde på Nord-Island. Vi starter med bading i Myvatn Nature bad, et geothermal bad i likhet med den Blå lagune. Her serveres suppe og salat. Etter det kjører vi sør for Myvatn til Skutustadir og ser på pseudovulkaner og den store vulkanringen Hverfell. Vi skal nå til Siglunes Guesthouse for overnatting. Middag på hotellet.

Dag 5Siglufjord og Dalvik

Vi starter dagen med en spasertur på Siglufjord. Her ligger det en lang historie om det norske sjøfolk, noe man merker av flere av byens gamle bygninger. Etter det kjører vi til Dalvik (30 min) hvor det arrangeres en gigantisk fiskefestival med omtrent 26 000 besøkende. På festivalen får man opplever mye musikk, håndverk, tradisjoner rundt fiskebyer og sjømat. Det er lov å spise så mye du orker uten å betale en krone! Klokken 17.00 kjører vi tilbake til Siglufjord for å slappe litt av før kveldens høydepunkter starter. På kvelden blir det nemlig en stor konsert på Dalvik, med mange av de mest populære musikanter på Island. Konserten avsluttes med kjempestort fyrverkerishow, det aller største på Island hvert år. Tilbake til vårt hotell rundt 23.00.

Dag 6Hjemreise fra Keflavik

Etter frokost kjører vi til Reykjavik. Derfra til Keflavik hvor vi har avgang med Icelandair kl. 16.25. Ankomst Gardermoen kl. 20.55 hvor en buss står klar og kjører til Hønefoss for de som ønsker det.

Map
Photos