Logg inn

Meld deg inn

Etter å ha laget en konto, kan du følge statusen på din bestilling, følge godkjenningen av fakturaen og evaluere turen når du kommer hjem fra reisen.
Brukernavn*
Passord*
Bekreft passord*
Fornavn*
Etternavn*
Email*
Telefon*
Land*
Contact Address **
* Når du lager en konto betyr det at du er ok med våre Vilkår for tjenesten og Personvernerklæring.

Allerede medlem?

Logg inn

Logg inn

Meld deg inn

Etter å ha laget en konto, kan du følge statusen på din bestilling, følge godkjenningen av fakturaen og evaluere turen når du kommer hjem fra reisen.
Brukernavn*
Passord*
Bekreft passord*
Fornavn*
Etternavn*
Email*
Telefon*
Land*
Contact Address **
* Når du lager en konto betyr det at du er ok med våre Vilkår for tjenesten og Personvernerklæring.

Allerede medlem?

Logg inn

Fotturer, strandliv og Yoga i Kroatia

Pris
Pris fraKR 10800
Pris
Pris fraKR 10800
14. oktober 2017
Rom 1 :
Rom 1 :
* Vennligst velg alle de påkrevde feltene for å gå videre til neste steg.
* You can select maximum 0 persons per each room.

Fortsett til Booking

Legg til ønskelisten

Adding item to wishlist requires an account

1148
8 dager
Tidsrom 14.-21. oktober
Oslo Lufthavn
Makarska
Maks personer 20
Turdetaljer

Kroatia og Makarska Riviera er et flott reisemål når en ønsker å kombinere fotturer og flott natur. I løpet av uka blir det tre dager med fotturer i og ved fjellet Biokovo, som stiger bratt opp nær Makarska Rivieras strender ved Adriaterhavets kyst. Vandringene blir ledet av lokal turguide. Gå gjerne inn på kartet som er vedlagt og se nærmere på området vi skal bo og vandre i. Hver dag er det yoga på programmet og det blir også en dag med båttur til øya Brac og det blir to dager uten turprogram.

Reiseleder på turen er Kari Standal. Hun har ledet alle våre turer til Kroatia, og er også en erfaren fjellvandrer.

Ellen Midtsæter har over 20 års erfaring som treningsinstruktør og yogalærer og tilbyr yogatimer morgen og ettermiddager i løpet av ferieuka.  Nivået tilpasses deltakerne slik at både erfarne i yoga og de som er nye skal få godt utbytte av timene.

Morgenyoga arrangeres før frokost. En dynamisk yoga som styrker, mykgjør og vekker kroppen til live.

Yogaøkten før middag legger vekt på gode utstrekk etter dagens vandring, samt pusteøvelser og avspenning for å oppnå indre ro og balanse.

Lengden på yogaøktene tilpasses det øvrige programmet. Og vil ligge på mellom 45 og 90 minutter.

Du kan lese mer om Ellen her: https://yogahuset.no/yogahuset/laerer

For mer informasjon om hotellet, se deres nettside: http://www.resortafroditatucepi.com

Avreisested

Oslo Lufthavn Gardermoen

Flyavgang

kl 07.10

Prisen inkluderer

  • Flybilletter
  • 7 netter på hotel Afrodita
  • Norsk reiseleder og yogainstruktør, lokal guide og turleder
  • Yogatimer
  • Frokost og middag hver dag og 3 lunsjer

Enkeltromstillegg

  • 700

Praktisk informasjon

  • Godt fottøy og turtøy til vandringene. Husk regntøy.
  • Ta med egen yogamatte. Om du ikke har, kan du bestille ved å sende en mail til yoga@yogahuset.no. Pris 350. Du kan få den utlevert når vi møtes på Gardermoen.
Program

Dag 1Avreise og ankomst Kroatia

Direkte frammøte på Gardermoen. Vårt Norwegianfly har avgang kl. 07.10.
Vi ankommer flyplassen ved Split kl. 10.00, her venter en buss som tar oss sørover til Makarska Riviera og Tucepi hvor vi sjekker inn på vårt hotell Afrodita som ligger like ved stranda.
Det er lunsj på hotellet ved ankomst. Ettermiddagen fri til egen disposisjon og det blir yogaøkt før middag på kvelden på hotellet.

Dag 2Fottur Bast- Miletas Pine

I dag tilbys morgenyoga før frokost. Etter frokost tar en buss oss litt nord for Makarska til landsbyen Bast. Herfra går vi til et platå i Biokovofjellet – Mileta´s Pine, til en fantastisk utsikt vi kan nyte før vi vandrer videre forbi landsbyen Zlib til turens endrpunkt- Veliko brdo. Vandringen er inne i Biokovo Nasjonalpark og her er det ingen spisesteder. Vi tar med nistepakke eller spiser lunsj når vi er tilbake ved hotellet.
Turen vurderes til å være lett å gå. Lengde 11,5 km. Oppstigning 500 m og nedstigning 500 m. Vandringen er beregnet til å vare i 4 timer.
Hele utflukten 5-6 timer. Så blir det yoga på ettermiddagen før middag på hotellet om kvelden.

Dag 3Fridag

Dag til egen disposisjon. Yoga på morgenen. Middag på hotellet om kvelden

Dag 4Fottur Imotski - Red and Blue lake

I dag blir vi kjørt til baksiden av Biokovo til byen Imotski, som ligger på grensen til Bosnia og Herzegovina. Området har mye kalkstein som har skapt fenomenet den røde og den blå innsjø. Vi går på gode stier gjennom skog og vindrueranker til Prolozac. Underveis spiser vi lunsj på en vingård.
Turen vurderes til å være lett å gå. Lengde 12 km. Oppstigning 330 m og nedstigning 475 m. Vandringen er beregnet til å vare i 4 timer.
Hele utflukten 7 timer. Det blir tilbud om yoga på ettermiddagen.
Middag på hotellet om kvelden.

Dag 5Båttur til øya Brac

I dag skal vi på båttur til øya Brac, en av de vakreste og største øyene I Dalmatias skjærgård. Vi besøker byen Bol, som like i nærheten har en av de vakreste strendene på Adriaterhavskysten, Zlatni Rat (Det Gylne Horn), og der vil det bli mulig å ta seg et bad for de som ønsker det. I Bol skal vi også besøke den eldste vinprodusenten i området, med vinsmaking. Det blir enkel lunsj på båten. Yogatilbud både på morgen og kveld.
Middag på hotellet om kvelden.

Dag 6Fottur i Biokovofjellet

Dagens vandring vil være oppe i Biokovofjellet. Vi startet vandringen 1300 moh og går først til Strbina utsiktspunkt. Vi er da på sørsiden av fjellet og det blir unik utsikt og fotomuligheter. Vi fortsetter videre mot St. George og får en flott utsikt over Dalmatias innland og mot Bosnia og Herzegovina.
Vandringen er inne i Nasjonalparken og her er det ingen spisesteder. Vi tar med nistepakke eller spiser lunsj når vi er tilbake ved hotellet.
Turen vurderes til å være medium krevende å gå. Lengde 7 km. Oppstigning 490 m og nedstigning 170 m. Vandringen varer omlag 4 timer. Hele utflukten 6 timer. Yoga blir det både morgen og ettermiddag.

Middag på hotellet om kvelden.

Dag 7Fridag. Galamiddag på kvelden

Dag til egen disposisjon og yogatilbud på ettermiddagen. Om kvelden samles vi på hotellets galarestaurant Kastelet. Her serveres champagne og vin til en velsmakende avslutningsmiddag.

Dag 8Hjemreisedag

Etter en tidlig frokost reiser vi tilbake til flyplassen ved Split, hvor vårt Norwegianfly har avgang kl. 10.40. Ankomst Gardermoen kl. 13.30.

Kart
Bilder