Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
Contact Address **
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
Contact Address **
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Påsketur til Quality Straand Hotel i Vrådal

Avlyst
FromKR 6630
Avlyst
FromKR 6630
28. March 2018
Room 1 :
Room 1 :
* Please select all required fields to proceed to the next step.
* You can select maximum 0 persons per each room.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

387
Availability : 28. mars - 1. april
Hønefoss
Vrådal
Max People : 25
Innledning

 Lyst på en påsketur uten ski på beina? Bli med Askeladden til Vrådal og Straand Hotel for avslappende dager med god mat. Vi skal også på noen spennende utflukter. 

For de som ønsker en skitur eller en tur ned slalåmbakkene er det også selvfølgelig mulig. Vrådal har et av Telemarks største skisenter, så her er alternativene mange.

Vrådal Panorama Skisenter har 8- seters stolheis, 4 skitrekk, barneområde med rullebånd og 15 nedfarter. Skisenteret tilbyr skiskole og utleie av skiutstyr, se www.alpin.no for mer informasjon.

For de som er mer glad i å gå på langrenn har Vrådal ca. 40 km med preparerte skiløyper å by på.

 

Avreise

Hønefoss og Oslo

Prisen inkluderer

  • Buss hele reisen
  • 4 netter i dobbeltrom Quality Straand Hotel inkl. frokost og middag
  • Utflukter som beskrevet i programmet
  • Lunsj alle dager

Tillegg

  • Enkeltrom kr 1000,-
Reiserute

Dag 1Onsdag 28. mars

Avreise fra Hønefoss tidlig morgen via Oslo mot Drammen, videre over Kongsberg til Notodden, her tas en sving bortom Heddal Stavkirke, som er et godt skue selv om en ikke går inn. Kan også passe godt med en beinstrekk. Herfra kjører vi gjennom fruktbygdene i Midt Telemark til Gvarv, videre til Årnes Kafeteria, tid for en velsmakende lunsj.
Turen fortsetter videre til Ulefoss hvor en møter og krysser Telemarkskanalen, kjører langs «kanal veien» til Vrangfoss sluser, kanalens største. Rusletur langs slusene og besøk i parken. I bussen igjen fortsetter vi til Lunde videre langs kanalen til Fjågesund hvor kanalen igjen krysses og tilslutt opp bakkene til Vrådal og Quality Straand Hotel.
Innsjekk og kveldens store kveldsbuffet med etterfølgende kaffe og dans til levende musikk.

Dag 2Skjærtorsdag 29. mars

Etter frokost er det tid for den store Telemarksturen, turen går til Rjukan. Vi kjører langs Vråvatn til Vråliosen videre til Åmdalsverk og «utsiktsveien» ned til Dalen. Vi fortsetter opp til Eidsborg, forbi museet og Stavkirken, videre over Øyfjell til Rauland og ned til Rjukan. På veien ned til Rjukan, Vestfjordalen, passeres Maristijuvet som sabotørene tok seg fram i på vei ned til Vemork.
Besøk, omvisning med egen guide og lunsj på Vemork, industri og krigshistorie, kampen om tungtvannet.
Hjemveien går langs Tinnsjøen til Tinnoset, hvor de gamle Tinnsjøfergene ligger og kan beskues, over Gransherad til Ørvella. Herfra kjører vi mot Hjartdal, ned til Flatdal med storslått utsikt over «Flatdallandsbyen». Det blir kaffestopp på Nutheim Gjestgiveri før vi tar fatt på siste del av turen gjennom Seljord, Brunkeberg, Kviteseid og til Vrådal.
Her venter en stor velsmakende aftensbuffet med etterfølgende kaffe og dans til levende musikk.

Dag 3Langfredag 30. mars

Tid for en rolig dag i Vrådal, dersom vær- og føreforholdene tillater det kan vi ta en busstur til toppen av skisenteret, hvor vi får en flott utsikt over Vrådal og ellers kan få se hva skientusiastene driver med.
På denne dagen grilles det til lunsj ute på terrassen foran hotellet, her blir det både god mat, drikke, musikk og underholdning.
Ettermiddagen kan brukes til et «dypp» i svømmebassenget.
Etter buffet om kvelden blir det både påskeshow/ underholdning og dans i Straand Dancing.

Dag 4Påskeaften, lørdag 31. mars

Etter frokost blir det tur til Z museum i Treungen, et museum som viser alt i nær historie, blant annet mange flott veteranbiler og husholdningsartikler osv. Flott kjøretur langs Nisser, Telemarks største innsjø.
Vel hjemme igjen lunsj, og etterfølgende besøk i Sølvsmia/ Nisseloftet hvor det er jul hele året.
Påskeaften, alle gjester inviteres på aperitiff før kveldens store «Påskebuffet», etterfølgende kaffe m/ stort kakebord, denne kvelden blir det også servert nattmat. Selvfølgelig dans til levende musikk.

Dag 51. påskedag, søndag 1. april

Etter en velsmakende frokost, utsjekk og hjemreise over Notodden, Kongsberg og Drammen slik at man er hjemme i god tid før rushet. Stopp for lunsj i Kongsberg.

Kart
Bilder