Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
Contact Address **
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
Contact Address **
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Magiske Færøyene

Avlyst
FromKR 13500
Avlyst
FromKR 13500
25. April 2018
Room 1 :
Room 1 :
* Please select all required fields to proceed to the next step.
* You can select maximum 0 persons per each room.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1033
5 dager
Availability : 25.-29. april
Oslo Lufthavn Gardermoen
Færøyene
Max People : 20
Turdetaljer

Vårfornemmelser på Færøyene

Frisk luft, vind i håret, høye fjell, flotte øyer, lokale tradisjoner, gressende sauer og bergtagende utsikt. Det er noe av det du kommer til å oppleve på denne reisen. 

Færøyene er et unikt land å reise i. Du behøver ikke bevege det langt for å oppleve storslått og uberørt natur. Bli med på denne spennende reisen hvor vi besøker våre naboer i vest.

Reiseleder på turen er Kari Standal.

Med forbehold om tilstrekkelig med påmeldte på turen.

Avreisested

Oslo Lufthavn  Gardermoen

Prisen inkluderer

  • Flybilletter
  • 4 netter på Hotel Hafnia inkl. frokost
  • Reiseleder på hele turen
  • Utflukter som beskrevet i programmet
  • All transport på øyene
  • 3 middager og 2 lunsjer

Enkeltromstillegg

  • 1200
Reiserute

Dag 1Onsdag 25. april

Avreise fra Gardermoen med SAS kl. 07.10 via København. Ankomst Færøyene kl. 11.30, buss og guide står klar på flyplassen og før turen går til hovedstaden Tórshavn tar vi en avstikker til den idylliske bygda Gásadalur, som ligger på vestsiden av øya Vágar. Den er omsluttet av de høyeste fjellene på øya, mot nord Árnafjall 722 moh. og mot øst Eysturtindur 715 moh. Vi tar en kort gåtur i området, hvor man kan nyte den imponerende utsikten over Tindholm og fugleøya Mykines. Vi spiser lunsj i Gásaldur. Fra Gásadalur kjører vi så til Tórshavn og sjekker inn på Hotel Hafnia ca. kl. 16.00. Hotel Hafnia ligger i sentrum av Torshavn og er et perfekt utgangspunkt for oppholdet.
Middag på hotellet på kvelden kl. 18.00.

Dag 2Torsdag 26. april

Kl. 09.00 blir det guidet vandring i Torshavn gjennom den eldgamle tjæresvarte bydelen Reyn, der William Heinesen vokste opp. Et vrimmel av smug, gamle hus og spennende bygninger som forteller den fargerike historien om denne verdens minste hovedstad. Vi går forbi den gamle prestegården og fengselet og helt ut til Tinganes og Fuglestenen, der det gamle Alltinget lå, og tilbake inn i Vågsbotn. Vi besøker pakhuset Østrøm hvor det er mulig å se lokalt håndverk av strikk mm. og ved siden av ligger det grafiske verksted som vi også besøker. Retur til sentrum hvor vi passerer Jacobsens bokhandel og torget med rådhuset, Lagtinget og Rigsombudet, oppe i lia ser vi den gamle danske amtmannsboligen i grå basalt. Turen er ca. 1,5 time.
Lunsj på egenhånd i dag.

Kl. 19.00 spiser vi middag på Hotel Hafnia.

Dag 3Fredag 27. april

Etter frokost på hotellet skal vi utforske den spennende øya Østerø. Vi kjører langs kystvejen, krysser broen over Atlanten til Østerø, til Eidi, og deretter kjører vi mot Færøyenes høyeste fjell Slættaratindur, på turen kan vi se utsikten til klippeformasjoner ute i havet også kalt Kæmpen og Kællingen. Vi fortsetter gjennom den mest dramatiske og flotte natur til bygden Gjógv, hvor vi besøker naturhavnen, ser kirken, og monumentet over de forulykkede fiskere, her spiser vi lunsj på det hyggelige Hotel Gjáargardur. Fra Gjógv kjører vi via bygden Funning, hvor det sies at vikingene kom i land, og videre til den sydlige delen av Østerø. Vi besøker den fine kirken i Gøta, hvor vi kan nyte glasskuns etter den kjenten kunsteren Tróndur Patursson, derfra kjører vi til den sydlige delen av Østerø med besøk i strikkebutikken Navia før turen går tilbake til Tórshavn.

• Middag på egen hånd, vi kan anbefale den hyggelige restaurant 11, steakhouse Angus, Barbara Fish House eller spise på hotellets restaurant – det er mange muligheter.

Dag 4Lørdag 28. april

Dagen på egenhånd, besøk souvenirbutikkene i byen, butikken Staðið ved siden av Hotel Hafnia som selger Færøyske strikkevarer, pakhuset Østrøm og ved siden av ligger “Steinprent”, også et interessant besøk. Kaffehuset ved havnen har også et bredt utvalg av lokale souvenirer. Butikken Guðrun & Guðrun er også verdt et besøk med deres fine strikkevarer, de er populære i inn- og utland. Musikkbutikken TUTL, den gamle bokhandel i sentrum og shoppingsenteret SMS er andre muligheter. Det er også fine muligheter for vandreturer i byen – vi har noen forslag til ruter. Et besøk i Nordens Hus er også spennende – en fin arkitektonisk bygning med skiftende utstillinger – her finnes også en kafé hvor man kan nyte en lunsj eller en kaffe.
Lunsj på egen hånd i dag.

Ettermiddagstur: med buss og guide kjører vi til Vestmanna, turen er på ca. 45 minutter, vi passerer bygden Kvívík, hvor man kan se spor fra Vikingetiden, vi passerer også stedet hvor man er i gang med å bygge en Vikinggård. I Vestmanna fortsetter vi med båt til de fantastiske Vestmanna klippene, vi seiler tett langs de tårnhøye klippene og inn i grotter, en fantastisk opplevelse. Turen med båt er ca. 2 timer. Retur til Vestmanna, tid til besøk i turistkontoret på havnen hvor det selges lokale souvenirer. Retur til Tórshavn.
• Avskjedsmiddag på restaurant Áarstova kl.1900 – 2 retter eksklusiv drikkevarer. Áarstova ligger i hyggelige omgivelser tett på hotellet.

Dag 5Søndag 29. april

Etter frokost blir det utsjekk. Kl. 09.00 kjører bussen oss til flyplassen hvor vi sjekker inn med SAS. Vi har avgang kl. 11.10, mellomlander i København og ankommer Gardermoen kl. 17.25.

Kart
Bilder