Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
Contact Address **
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
Contact Address **
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Blomstringstur til Holland

Price
FromKR 9350
Price
FromKR 9350
6. May 2018
Room 1 :
Room 1 :
* Please select all required fields to proceed to the next step.
* You can select maximum 0 persons per each room.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

438
Availability : 6.-11. mai
Max People : 20
Turdetaljer

Møt våren i Holland, bli med Askeladden på blomstringstur.

Våren i Holland begynner ikke på alvor før plantene i Keukenhof står i full blomst. De vakre blomsterbedene med tulipaner, hyasinter, påskeliljer og andre løkplanter er et spektakulært syn, og tiltrekker seg tusenvis av tilskuere hvert år.

Keukenhof er en årlig blomsterutstilling som finner sted i Lisse, midt i Bollenstreek (nederlandsk for løkdistriktet) sør for Amsterdam. Keukenhof begynte i 1949 som en utendørs blomsterutstilling, og den var så populær at man tok til å arrangere den hvert år. 

Parken er i dag en av de mest besøkte attraksjonene i Nederland. Hvert år blir det plantet nye blomsterbed basert på et spesielt tema. Når våren kommer, blomstrer om lag sju millioner blomster i parken.  

 

Med forbehold om tilstrekkelig antall påmeldte. 

Utreise

Oslo – Kiel med Color Line, avgang kl. 14.00

Hjemreise

Kiel – Gøteborg med Stena Line, avgang kl. 18.45

Prisen inkluderer

  • Båtreisen t/r i innvendig dobbellugar inkl. frokost - og middagsbuffet
  • 3 netter Best Western Plus Hotel Grand Winston inkl. frokost og middag
  • Reiseleder
  • Kanaltur i Amsterdam, inngang til blomsterparken Keukenhof, inngang Panorama Mesdag, inngang Madorodam
  • Buss med sjåfør hele reisen

Tillegg

  • Enkeltrom og lugar kr 2560
Reiserute

Dag 1

Avreise Hønefoss til Oslo hvor Color Line har avgang kl. 14.00. På kvelden spiser vi middag i buffetrestauranten. Gratis show i showlounge kl. 19.00 og 21.00 kan anbefales og ellers båtens øvrige fasiliteter.

Dag 2

Etter frokost på båten fortsetter vi ferden mot Holland. Vi passerer Bremen og Oldenburg før vi kjører over grensen til Holland. Vi kjører over Nordsjødiket, en 30 kilometer lang dam som avgrenser Nordsjøen mot innsjøen Ijsselmeer. På veien til vårt hotell gjør vi en liten avstikker til fiskelandsbyen Volendam. Her besøker vi en ost -og treskoprodusent, her finnes det mulighet for å prøvesmake og handle.
Sen ettermiddag sjekker vi inn på vårt hotell, Hotel Grand Winston i nærheten av Haag. På kvelden spiser vi felles middag på hotellet.

Dag 3 og 4

På to dager kommer vi til å få se og oppleve mye av Holland. Blant annet skal vi besøke verdens største blomsterauksjon i Aalsmeeer. Her auksjoneres daglig ut ca. 14 millioner blomster og andre vekster. Vi skal også på en båttur i Amsterdam og besøk på diamantsliperiet Gassan Diamonds. Etter besøket her avsluttes dagen med fri tid i Amsterdam. Det er lett å gå omkring i Amsterdam, der mange kanaler og butikker blandes med barer og restauranter. Det meste finnes innen gangavstand.

Ett besøk på Keukenhof med sine tusentalls tulipaner og andre løkvekster er en selvfølge når man reiser til Holland på denne tiden. Fra midten av april og åtte uker fremover kan man beundre ca. 7 millioner blomstrende løk. Parken ble grunnlagt på 1840-tallet av far og sønn Zochter som begge var landskapsarkitekter.

Det blir også et besøk på Panorama Mesdag – det verdenskjente rundmaleriet av Hendrik Willem Mesdag som viser stranden i Scheveningen slik det så ut for 100 år siden. Innenfor det 14 meter høye og 120 meter lange panoramabildet er det ekte sand, kurver og strå.

Vi reiser videre til Madurodam rett utenfor Den Haag. Madurodam har fått navnet sitt etter George Maduro som gjorde heltemodig innsats under 2. verdenskrig. Madurodam er en modell av en nederlandsk landsby og består av typiske nederlandske bygninger og landemerker fra forskjellige deler av landet, og alt er bygd i miniatyr.

Begge kvelder spiser vi felles middag på hotellet.

Dag 5-6

Etter frokost på hotellet begir vi oss østover gjennom det fargerike og vakre hollandske landskapet, før vi setter kursen nordover mot Tyskland. Vi fortsetter mot Kiel hvor vi sjekker inn på fergen til Stena Line som skal ta oss over til Gøteborg. På kvelden spiser vi middagsbuffet.
Etter frokost på båten ankommer vi Gøteborg og setter kursen hjemover til Norge.

Kart
Bilder